Μυλωνάκης με ΕΠΟΦΕΚ | στόχοι και συνεργασίες

Το Σάββατο 19-10-2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων  Επαρχίας Κισσάμου (ΕΠΟΦΕΚ), της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας (ΟΠΣΕ) και της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου (ΟΠΣΡ), με το Δήμαρχο Κισσάμου κ. Μυλωνάκη.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Χαχλάκης, ο αντιδήμαρχος κ. Μαυροδημητράκης, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι, κα Ξηρουχάκη  και ο κ. Φραγκιουδάκης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων περιοχής Κισσάμου, κ. Βερναδάκης.

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα συζητήθηκαν οι στόχοι της συνάντησης αυτής που έχουν να κάνουν με τη συνεργασία σε κοινά προβλήματα και προοπτικές των Πολιτιστικών Συλλόγων, την παρότρυνση και βοήθεια για τη δημιουργία Ενώσεων ή Ομοσπονδιών Πολιτιστικών Συλλόγων κατά γεωγραφική ενότητα σε όλη την Ελλάδα και τέλος την επαναφορά του πολιτισμού στο κέντρο κάθε τοπικής , περιφερειακής και εθνικής πολιτικής.
Ο Δήμαρχος κ. Μυλωνάκης αφού καλωσόρισε τους εκλεκτούς επισκέπτες διαβεβαίωσε για την καλή συνεργασία και τις ενέργειες που θα βοηθήσουν στην προοπτική και επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Μοιραστείτε την είδηση