Μαρκογιαννάκης | ικανοποίηση η στήριξη της Περιφέρειας στις μικρές επιχειρήσεις

Την ικανοποίησή του για την πρόθεση της Περιφέρειας Κρήτης, να ενισχύσει τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, επικεφαλής της παράταξης «Κρήτη Μπροστά».

Ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει:

Η ανακοίνωση της δράσης αυτής ήλθε μια εβδομάδα μετά την πρόταση που η παράταξή μας κατέθεσε προς τον κ. Περιφερειάρχη, πιέζοντας για το συγκεκριμένο μέτρο, κι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Είναι θετικό ότι η Περιφέρεια, κι ο περιφερειάρχης κ. Αρναουτάκης προσωπικά, σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά συγκυρία για την τοπική οικονομία, αντέδρασαν τάχιστα, αξιοποιώντας την από 21/09 πρόταση μας, με την οποία επανερχόμασταν στην από 02/04 σχετική πρόταση, προτρέποντάς τον να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων περιφερειών.

Ο ρόλος  της αντιπολίτευσης δεν είναι μόνο να κατακρίνει τα κακώς κείμενα, αλλά κυρίως να προτείνει και να πιέζει για θετικές δράσεις. Δέσμευση μου είναι πως ως παράταξη θα ασκούμε το αντιπολιτευτικό έργο μας με τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που αρμόζει στην Κρήτη και τους Κρητικούς.

Μοιραστείτε την είδηση