Κρήτη | στη φάκα της αστυνομίας 3 άνδρες – διακίνησης κοκαΐνης

Στη σύλληψη τριών ανδρών, προχώρησαν σήμερα 21 Μαΐου 2021, αστυνομικοί του Τμήματος δίωξης ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση όπου εντοπίστηκε ο ένας άνδρας κατά το χρόνο που προμήθευε ναρκωτικές ουσίες (κοκαΐνη) έτερο άνδρα.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν στην κατοχή του δεύτερου άνδρα δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 25,5 γραμμάρια κοκαΐνης.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του πρώτου άνδρα κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ακόμη ένας άντρας, ενώ βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν συνολικά 41,5 γραμμάρια κοκαΐνης, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των εκατόν πέντε (105) ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο δίκυκλες μοτοσυκλέτες ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών.

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μοιραστείτε την είδηση