Κίσαμος | σύσκεψη για ευπρεπισμό και καθαριότητα ενόψει θέρους

Την αναγκαιότητα για μια συγκροτημένη προσπάθεια ώστε ενόψει της τουριστικής περιόδου και της υποδοχής εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών να ευπρεπιστεί, να είναι και να φαίνεται καθαρή η Κίσαμος στο σύνολο της, αποτύπωσαν σε κλειστή σύσκεψη στελέχη του Δήμου, σε συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων.

Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν δύο έως τρία συνεργεία καθαρισμού, επιδιορθώσεων και τοποθέτησης πινακίδων, ώστε ορισμένα από τα πιο όμορφα σημεία της περιοχής να έχουν την εικόνα που πρέπει.

Παρουσία του δημάρχου Γ. Μυλωνακη, τέθηκαν ζητήματα με βάση τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια για το εν λόγω εγχείρημα και οι κκ. Σ. Μαυροδημητράκης και Θ. Τουλουπάκης άκουσαν τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων για τα επιμέρους προβλήματα ανα περιοχή. Τόσο η ενδοχώρα όσο και η παραλιακή ζώνη χρειάζονται ρετουσάρισμα και περιποίηση. Και μάλιστα εντός των χρονικών ορίων. Παραπεταμένοι κάδοι απορριμμάτων, σε λάθος θέσεις και με ελλιπή συντήρηση. Σκουπίδια στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και πλέγματα που κρέμονται παραπλεύρως των επαρχιακών δρόμων. Βαψίματα και βελτιώσεις και συνολική προσπάθεια για καλύτερη εικόνα ενόψει καλοκαιριού.

Μοιραστείτε την είδηση