Συνάντηση εργασίας μεταξύ της βουλευτού Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη και του Δήμαρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη παρουσία των αντιδημάρχων, του γενικού γραμματέα του Δήμου Χανίων, του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευτύχη Δαμιανάκη, του προέδρου του λιμενικού ταμείου, Μανώλη Κοτσιφάκη, αλλά και στενών συνεργατών της κα Μπακογιάννη, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων.
Στη συζήτηση που διήρκεσε σχεδόν 2 ώρες, τέθηκαν ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Χανίων.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Χανίων μετά την λήξη της συνάντησης δήλωσε: «Είχαμε την χαρά να υποδεχθούμε σήμερα στο δημαρχείο Χανίων την κ. Μπακογιάννη όπου είχαμε την ευκαιρία έπειτα από μια πολύωρη συνάντηση να παρουσιάσουμε σχεδόν το σύνολο των θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο Χανίων,το όραμα, τις κινήσεις, τις πρωτοβουλίες, τα ζητήματα τα οποία έχουμε θέσει ως δημοτική αρχή. Ήδη, μέχρι σήμερα η κ. Μπακογιάννη έχει συμβάλλει σημαντικά σε κάποια θέματα καθοριστικά, για να ξεπεράσουμε και να πετύχουμε σε διάφορες διεκδικήσεις που αφορούν τους σχεδιασμούς μας. Έτσι και τώρα, σε μια σειρά από θέματα, στο κομμάτι της παραλιακής ζώνης, στο κομμάτι των σημαντικών παρεμβάσεων στο κέντρο αλλά και με διάφορες προτάσεις που η ίδια κατέθεσε, αποτυπώνεται ένα πολύ καλό πλαίσιο συνεργασίας αλλά και μια διάθεση να συμβάλλει μέσω της πολυετής εμπειρίας της, ώστε να κάνουμε τις βέλτιστες επιλογές για το μέλλον του δήμου Χανίων.»

Με την σειρά της η κα. Μπακογιάννη δήλωσε «Όταν εξελέγη ο κ. Σημανδηράκης δήμαρχος Χανίων, του είχα δηλώσει ότι για τα Χανιά θα βάλουμε όλοι μαζί τον πήχη πολύ ψηλά. Σήμερα είχαμε μια εξαιρετική σύσκεψη, εξαιρετική γιατί βάλαμε κάτω ένα ένα τα έργα, την χρηματοδότηση των έργων, το χρονοδιάγραμμα των έργων, πότε και πώς μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Το σχέδιο για τα Χανιά είναι πράγματι φιλόδοξο, θέλαμε όμως όλοι να είναι φιλόδοξο και θέλουμε όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, αυτοδιοίκηση, κοινοβουλευτική κυβέρνηση έτσι ώστε τα Χανιά να αλλάξουν όψη. Είναι ένας στόχος εφικτός» .

Μοιραστείτε την είδηση