Εστίαση | διευρυμένο ωράριο από 15 Μαΐου προανήγγειλε ο Γεωργιάδης

Αλλαγή ωραρίου στην εστίαση από τις 15 Μαΐου, προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ, με την απαγόρευση της νυχτερινής κυκλοφορίας να αλλάζει ωράριο.

Παράλληλα, τόνισε ότι με το άνοιγμα της εστίασης δεν σημαίνει ότι επιστρέφουμε σε κανονικότητα και ότι τα δεδομένα θα κρίνονται κάθε εβδομάδα, κρίνοντας και τις αποφάσεις της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων.

«Ανοίγουμε την εστίαση αλλά ο ιός δεν έχει φύγει. Το σύνθημα ότι πέρασε ο κίνδυνος δεν έχει δοθεί. Κανένας δεν θέλει να περιορίσει την ελευθερία κανενός, αλλά πρέπει να κρατηθεί ο ιός υπό έλεγχο. Σήμερα δεν επιστρέφουμε στην παλιά μας ζωή κάνουμε ένα βήμα προς την κανονικότητα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ζήτησε συγγνώμη γιατί κάποιες επιχειρήσεις εστίασης δεν θα ανοίξουν γιατί δεν έχουν εξωτερικό χώρο και άρα κάποιοι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να είναι σε αναστολή.

«Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους της εστίασης», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης και υπενθύμισε ότι σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο, τα «κουρεμένα» ενοίκια θα ισχύσουν και τον Μάιο, με τα ίδια κριτήρια που εφαρμόστηκαν και τον Απρίλιο.

Μοιραστείτε την είδηση