Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σε οίκο ευγηρίας στα Χανιά | νεκροί 68 τρόφιμοι σε ένα χρόνο – καταγγελίες

Τις συνθήκες θανάτου 68 ηλικιωμένων μέσα σε διάστημα ενός έτους, οι οποίοι ήταν φιλοξενούμενοι συγκεκριμένου οίκου ευγηρίας, διερευνούν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Όπως μετέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης, το ΜΕGA και η εκπομπή LIVE NEWS του Νίκου Ευαγγελάτου, στα χέρια του Εισαγγελέα βρίσκονται ήδη τα πιστοποιητικά θανάτου και των 68 ηλικιωμένων, στα πλαίσια της διερεύνησης της υπόθεσης. 

Στα περισσότερα εξ αυτών ως αιτία θανάτου αναγράφεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το ΜΕGA, η ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ρεπορτάζ, η αστυνομία εδώ και αρκετό καιρό ερευνά με προσοχή αυτήν την περίεργη υπόθεση, βάζοντας στο μικροσκόπιο του ασυνήθιστα υψηλούς θανάτους ηλικιωμένων στο συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σήμερα στην εκταφή της σωρού μία ηλικιωμένης, έτσι ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την περίεργη και πολύ σοβαρή υπόθεση, αναμένονται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. 

Μοιραστείτε την είδηση