Εγκρίθηκε η δαπάνη του κατασκηνωτικού προγράμματος | e-ΕΦΚΑ

Στην έγκριση του κατασκηνωτικού προγράμματος e-ΕΦΚΑ, για τον παραθερισμό 36.708 παιδιών, θερινής περιόδου 2020, από την 1η Ιουλίου συνολικού ποσού 16.520.728,00 ευρώ προχώρησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.

Ωστόσο οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα καθορισθούν με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών.

Η υλοποίηση του κατασκηνωτικού προγράμματος έτους 2020, θα διενεργηθεί ηλεκτρονικά, με επιλογή των δικαιούχων βάσει οικονομικών κριτηρίων. Οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων δικαιούχων υποβάλλονται προς τον e-ΕΦΚΑ αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω των ηλεκτρονικών Υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του e- ΕΦΚΑ (www.efka.gr ), όπως θα καθορίζεται στη Δημόσια Πρόσκληση. Στη Δημόσια Πρόσκληση θα προβλέπεται η υποβολή αιτήσεων με την αποκλειστική ή μη χρήση κωδικών πρόσβασης των δικαιούχων. Οι λεπτομέρειες για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων καθώς και για την υποβολή των δικαιολογητικών από τους υποψηφίους καθορίζονται ρητά με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Μοιραστείτε την είδηση