Κ. Κώτσογλου: «ο Μπάλος πουλάει από μόνος του, δεν τον πουλάτε εσείς» | brain storming για τουρισμό

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για την – κατά τα φαινόμενα – φετινή χαμένη χρόνια και να ανταλλάξουν απόψεις – προβληματισμούς είχαν ξενοδόχοι, πράκτορες και άλλοι τουριστικοί φορείς στην Κίσαμο, με τον κ. Κυριάκο Κώτσογλου, που φέρει τον άτυπο τίτλο του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
Ο αντιδήμαρχος τουρισμού, Αντώνης Σταθόπουλος υπογράμμισε «την ανάγκη για συνεργασίες και στρατηγική που θα δώσει ταυτότητα στην περιοχή», ενώ ακούστηκαν και απογοητευτικά στοιχεία σχετικά με το ενδιαφέρον και την ενεργή συμμετοχή στην τουριστική ανάπτυξη, ακόμα και από αυτούς που «τρώνε ψωμί» απ’ τον τουρισμό.

«Ο Μπαλος πουλάει από μόνος του, δεν τον πουλάω εγώ ή εσείς», ανέφερε αποστομωτικά σε ένα από τα high light της συζήτησης ο κ. Κώτσογλου.
Με την προβολή videos και την ανταλλαγή απόψεων για το πως μπορεί καλύτερα να αναπτυχθεί το τουριστικό προϊόν στην Κίσαμο και την Κρήτη τέθηκαν και αναρίθμητοι προβληματισμοί ακριβώς για τις ελλείψεις, το μη καταρτισμένο προσωπικό και την προβληματική επικοινωνιακή πολιτική προς την κεντρική και βόρεια Ευρώπη.

Ακολούθησε ενημέρωση για τα υγειονομικά στάνταρ που θα πρέπει να τηρούν οι ξενοδοχειακές μονάδες και όλοι όσοι υποδέχονται επισκέπτες, εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης που έφερε η πανδημία, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Στα αξιοσημείωτα απογοητευτικά η πολύ μικρή συμμετοχή (23 άτομα στην αίθουσα) για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά εκατοντάδες οικογένειες και εργαζόμενους στον τουριστικό τομέα.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1405 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης