Εγκαινιάστηκε η «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη» | Δήμος Χανίων

Η «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη» του Δήμου Χανίων άνοιξε τις πύλες της την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου.

Στο καλωσόρισμά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης τόνισε ότι «φέτος η συνεργασία του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π, της ΚΕΠΠΕΔΗΧ, όλων των αντιδημαρχιών και όλων των υπηρεσιών του δήμου Χανίων είναι ουσιαστικά μια ευκαιρία για όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να βγούμε από το σπίτι μας και να δούμε την πόλη μας διαφορετικά. Είναι μια ευκαιρία να ακουμπήσουμε το χέρι του διπλανού μας, να αγκαλιάσουμε τον φίλο, να πιάσουμε το χέρι του παιδιού μας…Τα Χριστούγεννα είναι μέσα μας και όλες αυτές οι εκδηλώσεις είναι μια ευκαιρία για να τα μοιραστούμε».

Το καλωσόρισμα του κ. Γιαννακάκη:

Οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν μεταξύ άλλων χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα παραδοσιακά κάλαντα από τη Χορωδία Ενηλίκων του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., καθώς και κεράσματα από το ΔΙΙΕΚ Χανίων και την ΕΠΑΣ Μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Στην συνέχεια, η Χανιώτισσα τραγουδίστρια, Βάλια Αλεξίου, με τη μουσική της παρέα ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους σε ένα άκρως γιορτινό κλίμα.

Η «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη», με δωρεάν είσοδο, θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 22.00, στο Πάρκο Ειρήνης & Φιλίας, έως τις 7 Ιανουαρίου, με το Εργαστήρι των Ξωτικών, το Σπίτι του Άγιου Βασίλη, το Κάστρο των Εκπλήξεων, το Χριστουγεννιάτικο Εξπρές, το Παγοδρόμιο, τη Γειτονιά της Αγάπης, θέατρο, συναυλίες, δραστηριότητες για μικρά παιδιά, καραμελόσπιτα και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου λειτουργούν από τις 10.00 έως τις 14.00 και από τις 17.00 έως τις 21.00 στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, με δωρεάν είσοδο, το χριστουγεννιάτικο τρενάκι και το καρουζέλ.

Μοιραστείτε την είδηση