«Δώστε μας τον αναγκαίο χρόνο ώστε να λειτουργήσουμε σωστά» | λογιστές Χανίων

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων, έκανε λόγο για αδυναμία εξυπηρέτησης των δηλώσεων αναστολής εργασίας εργαζομένων και επιχειρήσεων, καθώς εκκρεμούν πολλές αποφάσεις από την πολιτεία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων:

«Γνωστοποιούμε ότι το σύνολο των συναδέλφων αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας υπεύθυνα και έγκυρα, αν δεν ανακοινωθούν από το υπουργείο όλες οι αποφάσεις που εκκρεμούν και δεν αποσαφηνιστούν αυτές που έχουν ήδη ληφθεί, καθώς τα λογιστικά γραφεία πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια εκ μέρους σας, οφείλουν να γνωρίζουν κατάλληλα τη νέα νομοθεσία.

Συμμεριζόμαστε το άγχος και την αίσθηση αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί στους πολίτες και στις επιχειρήσεις.

Σας παρακαλούμε όμως να μας δώσετε τον αναγκαίο χρόνο ώστε να λειτουργήσουμε σωστά και νόμιμα. Δεν είναι ακόμα δυνατόν να ικανοποιήσουμε επαρκώς τις απαιτήσεις για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για λογαριασμό σας, καθώς εκκρεμούν πολλές αποφάσεις από την πολιτεία.

Ο Λογιστής, μετά από την έγγραφη εξουσιοδότησή σας για αναστολή των εργασιών των εργαζομένων και της επιχείρησής σας, θα είναι πάντα στο πλευρό σας και θα ενεργεί με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, προστατεύοντας την ακεραιότητα της επιχείρησης και κατ’ επέκταση τη βιωσιμότητα των οικογενειών πάνω στην οποία στηρίζονται».

Μοιραστείτε την είδηση