νέαΠολιτικήπρωτοσέλιδο Γ

Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων | ψήφισμα για την απώλεια του Σήφη Βαλυράκη

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανιών, με την υπ΄ αριθμ. 21 ομόφωνη Απόφασή του, έπειτα από εισήγηση του Προέδρου του, Ευτύχη Δαμιανάκη, εξέδωσε ψήφισμα, αναφορικά με την απώλεια του τέως Υπουργού και τέως Βουλευτή, Σήφη Βαλυράκη.

Ο κ. Δαμιανάκης στην εισήγησή του τόνισε μεταξύ άλλων: <<Ο Σήφης Βαλυράκης για 30 ολόκληρα χρόνια εκπροσώπησε τους Χανιώτες στο Κοινοβούλιο. Εργάστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του ως Βουλευτής και Υπουργός με ζήλο και ανιδιοτέλεια, προασπίζοντας πάντοτε δυναμικά και αποτελεσματικά τα προβλήματα του Νομού και των Χανιωτών. Υπήρξε όμως και μεγάλος αγωνιστής της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Ξεχώρισε για τους πολύπλευρους αγώνες του για την ελευθερία της Χώρας από το καθεστώς των συνταγματαρχών και για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος της πολιτικής του πορείας δυναμικός και ατρόμητος στην υλοποίηση των απόψεων και των αρχών του>>.

Στο ψήφισμα του Δ.Σ. Χανίων υπογραμμίζεται:

Να διατυπωθούν τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος τέως Υπουργού και τέως Βουλευτή, Σήφη Βαλυράκη.
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγής στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου.
Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στους οικείους του.
Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr