Δωρεάν εκπαίδευση για εργαζόμενους στο τουρισμό | Expedia

Ένα νέο πρόγραμμα δωρεάν εκπαίδευσης για τους εργαζόμενους στον τουριστικό – ταξιδιωτικό κλάδο, ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες ο όμιλος Expedia.

Το Expedia Group Academy, διαθέτει διαδικτυακές ενότητες μάθησης με επικεφαλής τα στελέχη του Ομίλου Expedia και άλλους εμπειρογνώμονες που περιλαμβάνουν διαδικτυακά σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα και οδηγούς δραστηριοτήτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Επαγγελματική ανάπτυξη:

Τρία κομμάτια θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη διαπροσωπικών δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της ανύψωσης της προσωπικής επωνυμίας, της διαχείρισης της φήμης στο διαδίκτυο και της προετοιμασίας των συνεντεύξεων.

Επισκόπηση βιομηχανίας:

Για να αξιοποιήσει τις διαπροσωπικές δεξιότητες, οι ειδικοί του κλάδου θα ενταχθούν στο Expedia Group Academy για να μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με τους διάφορους τομείς της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, από διαμονή, αεροπορικές και κρουαζιέρες, παρέχοντας στους συμμετέχοντες βαθύτερη κατανόηση για κάθε τομέα.

Βελτίωση επιχειρηματικών δεξιοτήτων:

Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν δεξιότητες σε τομείς υψηλής ζήτησης όπως δεδομένα και ανάλυση στοιχείων, οικονομικός προγραμματισμός, εκπαίδευση πωλήσεων και μάρκετινγκ.

Μετασχηματισμός και Καθοδήγηση:

Η τελική ενότητα επικεντρώνεται στην ηγεσία μετασχηματισμού με εκπαιδεύσεις για αποτελεσματική καθοδήγηση.

Οι συμμετέχοντες και τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορούν επίσης να συνδεθούν με άλλους συμμετέχοντες στον Όμιλο LinkedIn Group Academy Expedia, το οποίο έχει περισσότερα από 1.300 μέλη του κλάδου.

Μοιραστείτε την είδηση