Αυτοψία Διγαλάκη στην Κίσαμο | ζητά δεσμεύσεις (video+photos)

Παρά το τσουχτερό κρύο ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης, επέλεξε αιφνιδιαστικά παραμονή Πρωτοχρονιάς, να επισκεφθεί την Κίσαμο και συγκεκριμένα τους χώρους όπου σε προκάτ αίθουσες πρόκειται να στεγαστούν τα Λύκεια Κισάμου, για τη μεταβατική περίοδο που θα απαιτηθεί.

Καθώς φαίνεται ο Χανιώτης υφυπουργός, ενδιαφέρεται και παρακολουθεί στενά το θέμα, ενώ παράλληλα θεωρεί σημαντική την παράπλευρη αξιοποίηση της περιοχής στο Μαύρο Μώλο.

Πεζοδρόμηση – φωτισμός – ασφάλεια

Ζήτησε συγκεκριμένα τη δέσμευση του Δημάρχου Κισάμου για συνολική αξιοποίηση της περιοχής με πεζοδρόμηση, ασφαλτόστρωση, ηλεκτροφωτισμό, καλλωπισμό, δημιουργία χώρων πρασίνου και οπωσδήποτε ασφαλή μετακίνηση των μαθητών από και προς το σχολικό συγκρότημα, που σημειωτέων πρόκειται να εγκατασταθεί σε μία κατ’ εξοχήν τουριστική γωνιά της πόλης.

Δείτε τι δήλωσε σχετικά στο biskotto.gr ο υφυπουργός Παιδείας:

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και με συνεργασία θα τα κάνουμε όλα σωστά και εντός χρονοδιαγράμματος», απαντά ο Δήμαρχος Κισάμου, Γιώργος Μυλωνάκης που καλωσόρισε εγκάρδια τον υφυπουργό και τον ευχαρίστησε που παρακολουθεί στενά το θέμα. Ο κύριος Μυλωνάκης υπογράμμισε εξίσου την αναγκαιότητα να αξιοποιηθεί συνολικά η περιοχή και το σχολικό συγκρότημα να καταστεί απολύτως ασφαλές για τους μαθητές.

Τον κύριο Διγαλάκη υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν -εκτός του Γιώργου Μυλωνάκη– ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Χαχλάκης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Α’ βάθμιας εκπαίδευσης Θοδωρής Τουλουπάκης και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κισάμου, Βασίλης Κουνδουράκης.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1613 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης