Αρναουτάκης στην κοπή πίτας | «ΒΟΑΚ από Σητεία μέχρι Κίσαμο – μεγάλες επενδύσεις στην Κρήτη»

Πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, σήμερα Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, χοροστατούντος του επισκόπου Δορυλαίου, Δαμασκηνού, με τη συμμετοχή του μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου, Αμφιλόχιο, του Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνού, και του επισκόπου Ευμενείας, Ειρηναίου.

Μετά τους χαιρετισμούς και τις ευχές, από τον Επίσκοπο Δορυλαίου και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, τον λόγο πήρε ο περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης ο οποίος αναφέρθηκε στα σημαντικά έργα που έχουν ήδη δρομολογηθεί και θα ξεκινήσουν να εκτελούνται εντός του 2020.

Αναλυτικότερα και σχετικά με τον ΒΟΑΚ, εξέφρασε την πεποίθησή του, πως μπορεί να γίνει ως δημόσιο έργο, ενώ τόνισε ότι οι πόροι που θα λάβει η Κρήτη την τρέχουσα τετραετία, πιθανό να είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά , έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, μέσα από μεγάλα έργα.

Συνεχίζοντας, για τον ΒΟΑΚ είπε ότι εντός του Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει τι αναμένεται να γίνει, με τη νέα αρχιτεκτονική του, με διασφαλισμένη χρηματοδότηση ενώ υπογράμμισε πως στο πλάνο του συγκεκριμένου έργου, υπάρχει και η Κίσαμος και τα έργα δε θα σταματήσουν πριν από αυτή.

Την τελετή έκλεισε ο κ. Καλογερής με ευχές, προσφέροντας στην κ. Μαρία Φουρναράκη, δικηγόρο – νομική σύμβουλο της Περιφέρειας Κρήτης ,ένα σετ με πένες γραφής καθώς ήταν εκείνη που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Μοιραστείτε την είδηση