Ανοίγει ο δρόμος – Έρχονται τα προκάτ | απορρίφθηκε τελεσίδικα η ένσταση της 2ης εταιρίας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του biskotto.gr ξεπεράστηκε καθώς φαίνεται και το τελευταίο εμπόδιο για την τοποθέτηση των προκάτ αιθουσών για τα δύο λύκεια στην Κίσαμο, μετά και την τελεσίδικη απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου σήμερα το πρωί.

Κατά τον αρμόδιο δικαστή, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ η ένσταση της δεύτερης εταιρείας η οποία και διεκδίκησε το έργο κατά την διαγωνιστική διαδικασία κι έτσι ανοίγει ο δρόμος, για την τοποθέτηση των προκατασκευασμένων αιθουσών. Αφενός μεν για το ΓΕΛ Κισάμου, στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου και αφετέρου για το ΕΠΑΛ Κισάμου, στο οικόπεδο που ήδη διαμορφώνεται στην περιοχή Μαύρος Μώλος.

«Είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφύγει κανείς», είχε δηλώσει τότε ο υφυπουργός Παιδείας και «περιμένουμε την απόφαση του δικαστή».

Αυτό σημαίνει ότι το αμέσως επόμενο διάστημα, οι εργασίες θα είναι πυρετώδεις ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου (7 Σεπτεμβρίου), οι μαθητές των δύο σχολείων να φιλοξενούνται στις αίθουσες αυτές, που θα αποτελέσουν και την προσωρινή λύση μέχρις ότου ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο της κατασκευής του νέου συγκροτήματος.

Στις 30 Μαΐου μάλιστα ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Βασίλης Διγαλάκης που βρέθηκε για συνάντηση εργασίας στην Κίσαμο, είχε υπογραμμίσει στο biskotto.gr την πεποίθηση του, ότι «όλα κυλούν ομαλά και ότι σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή στόχος τώρα είναι η δημιουργία κτιριακού φακέλου για την κατασκευή του μεγάλου έργου των λυκείων».

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1613 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης