νέαΠολιτικήπρωτοσέλιδο Γ

Ευτύχης Δαμηλάκης | νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου

Μια νέα υποψηφιότητα για τις Δημοτικές Εκλογές του 2023, έρχεται να «ταράξει τα νερά» στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου, καθώς ο Ευτύχης Δαμηλάκης, προέβη σε επίσημες ανακοινώσεις, σχετικά με την δημιουργία του δικού του πολιτικού συνδυασμού.

Ο κ. Δαμηλάκης είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ Διεθνών Ευρωπαϊκών & Περιφερειακών σπουδών Πάντειου Πανεπιστημίου (Ms), Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (BSc), Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Δαμηλάκη:

Φίλες και φίλοι συνδημότες,

«Ζούμε σε μια πανέμορφη γωνιά της πατρίδας μας, με μοναδικές δυνατότητες και προοπτικές, οι οποίες, δυστυχώς, έμειναν αναξιοποίητες. Κάποια μικρά βήματα που έχουν σημειωθεί, έγιναν με μεγάλη καθυστέρηση, ταλαιπωρία, δυσανάλογο οικονομικό κόστος και προς όφελος λίγων.  Ως  πολίτης αυτού το ευλογημένου τόπου, αισθάνομαι απογοήτευση αντιλαμβανόμενος ότι ο τόπος μας, το μέρος που αγαπάμε και επιλέξαμε να ζούμε, δεν έχει τη θέση που του αξίζει.

Επιλογή μου είναι να μην αφήνω να με επηρεάζουν οι εξελίξεις, αλλά να τις επηρεάζω. Το ίδιο θέλω να κάνετε και εσείς μαζί μου. Να βοηθήσουμε  τον τόπο μας να αναπτυχθεί, με θέληση και αποφασιστικότητα. Μαζί να δημιουργήσουμε ένα Δήμο πρότυπο, σύγχρονο, υγιή και δυνατό που θα εγγυάται την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και τη μέριμνα για κάθε δημότη.  

Για  αυτούς τους λόγους, αποφάσισα  να διεκδικήσω τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου με ένα πρόγραμμα εξειδικευμένο και με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα αγωνιστώ για ένα Δήμο σύγχρονο και αποτελεσματικό, με διαφάνεια και λογοδοσία, αξιοποιώντας την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Απευθυνόμενος σε όλους τους δημότες, ζητάω την στήριξή σας, ανεξάρτητα από την κομματική τοποθέτηση του καθενός, ώστε με αμεροληψία και χωρίς προκαταλήψεις να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου μας.

Αγαπητοί συμπολίτες, προτεραιότητα μου θα είναι να δημιουργηθούν εκείνες οι συνθήκες ώστε ο τόπος μας, το μέρος που μεγαλώσαμε και αγαπάμε, να είναι ένας  Δήμος με σύγχρονες υποδομές. Ένας Δήμος ελκυστικός για εμάς, για τα παιδιά μας, αλλά και για τους επισκέπτες του. Μαζί να πάρουμε αποφάσεις που θα φέρουν στο Δήμο μας την αλλαγή, την έμπνευση, τη δημιουργία.

Σας υπόσχομαι ότι θα αγωνιστώ για να επιτύχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.»

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr