Κρήτη | πρόσκληση συνεργασίας σε εστιατόρια για την «Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού»

Για ακόμα μία χρονιά το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης συμμετέχει στην δράση «Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού» στα Οινοποιεία της Ελλάδας, η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 11:00 με 17:00. Στη διάρκεια αυτής της δράσης, εκατοντάδες  οινόφιλοι επισκέπτονται τα κρητικά οινοποιεία, με τον αριθμό τους κάθε χρόνο να βαίνει αυξανόμενος.

Το Wines of Crete θα προτείνει και φέτος, στους επισκέπτες μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία. Ειδικότερα, θα παροτρύνουμε τους επισκέπτες μας να συνεχίσουν την εκδρομή μετά την επίσκεψη στα οινοποιεία και να γευματίσουν στα εστιατόρια που βρίσκονται στους Δρόμους του Κρασιού της Κρήτης. Για το λόγο αυτό, συνεχίζουμε την πρωτοβουλία  Bring your own wine («φέρε το δικό σου κρασί»). Ο επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει το κρασί που αγόρασε από το οινοποιείο στο συνεργαζόμενο εστιατόριο, χωρίς επιπλέον χρέωση. Η εν λόγω δράση θα ισχύσει μόνο για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

Η συμμετοχή των εστιατορίων είναι δωρεάν, και θα εξασφαλίσει την ένταξη της επιχείρησής στη λίστα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα αλλά και την προβολή από το Facebook του Wines of Crete.

Δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2022 στην φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLenAnld4an1shp7s2kTyuyaLRJFWKQQXswvWGqvQZc0BJhA/viewform

 ή στο e-mail [email protected]

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr

Χρηστάλλα Κακαβελάκη έχει δημοσιεύσει 25270 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Χρηστάλλα Κακαβελάκη