10 εστιατόρια της Κρήτης με βραβείο Ελληνικής κουζίνας

Βραβεία Ελληνικής κουζίνας, από το Αθηνόραμα, απονεμήθηκαν σε περισσότερα 10 εστιατόρια της Κρήτης και σε περισσότερα από 50 στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο θεσμός των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στοχεύει στην βελτίωση της ποιότητας της Εθνικής μας κουζίνας, με πρωτογενή ελληνικά προϊόντα ενώ ενισχύει τις τοπικές οικονομίες και την ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού.

ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ferryman (Ελούντα)  14,5/20

Old Mill  (Ξεν. Elounda Mare)  14,5/20

Αλέκος (Αρμένοι Ρεθύμνου)  14/20

Argentina (Κολυμπάρι Χανίων)  14/20

Avli (Ρέθυμνο)  14/20

Ο Λεβέντης  (Άνω Σταλός Χανίων)  14/20

Ονήσιμος  (Ηράκλειο)  14/20

Pelagos Seaside  (Ξεν. Korina Beach, Κουτσουνάρι Λασιθίου) 14/20

Χρυσόστομος (Χανιά)  14/20

Thalassa (Ξεν. Elounda Bay Palace)  14/20

Στο πολύμηνο σαφάρι γευσιγνωσίας, η επιτροπή του Αθηνοράματος, διαπίστωσε για μία φορά ακόμα, ότι η γαστρονομία της χώρας μας ανεβάζει στροφές και ποιοτικά και δημιουργικά τόσο στην παραδοσιακή  εκδοχή της όσο και στις σύγχρονες εκφάνσεις της.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία:

https://www.greekcuisineawards.gr/awards/best_greek_cuisine.aspx

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Με την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας. Χορηγοί Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2019: METRO Cash & Carry, FIX Hellas, Acqua Panna – S.Pellegrino, Nespresso Professional, Cardlink, Volvo Sfakianakis Υποστηρικτές: Ellinair, Κτήμα Σκούρας, Άδολο Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου.»

Μοιραστείτε την είδηση