Τσοντάκης | αίτημα για άμεση συνεδρίαση του Δ.Σ του ΕΒΕΧ – Τουρισμός

Επιστολή προς το ΕΒΕΧ, απέστειλε ο Χρήστος Τσοντάκης, μέλος του Δ.Σ και πρώην υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, προκειμένου να συνεδριάσουν άμεσα για το άνοιγμα του τουρισμού, που απασχολεί μεγάλη μερίδα πολιτών στο Νομό Χανίων.

Ο κ. Τσοντάκης, αναφέρει:

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η 15η Μαΐου αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο, τόσο για τη χώρα μας, όσο και για την Κρήτη και τα Χανιά, καθώς o τουρισμός, «η μηχανή της οικονομίας μας», φαίνεται πως παίρνει πάλι μπρος και έτσι η ελπίδα αρχίζει ξανά να ζωγραφίζεται στη διάθεσή μας.

Ωστόσο, οφείλουμε ως εκπρόσωποι των επιχειρηματιών του νομού μας να κάνουμε κάτι που ενώ για αρκετούς είναι αυτονόητο, για εμάς φαίνεται ζητούμενο: μια συζήτηση επί αυτού του θέματος, ιδίως τώρα που γνωρίζουμε πως τέλος του μήνα θα επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα του και ο Πρωθυπουργός της χώρας.

Για το λόγο αυτό, ζητώ από τους συμβούλους που συμφωνούν, να συνυπογράψουν το αίτημά μου για να γίνει άμεσα Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Χανίων ακόμα και αν η σημερινή του διοίκησή του δεν θέλει.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά φτάνουμε στο «και πέντε» για να κάνουμε αυτό που έπρεπε να έχουμε κάνει εδώ και αρκετό καιρό…

Επομένως ζητώ όπως οριστεί ΔΣ με θέμα συζήτησης το: «Άνοιγμα του τουρισμού – Επιστροφή στην κανονικότητα: Δεδομένα, προβλήματα, στόχοι και διεκδικήσεις.»

Μοιραστείτε την είδηση