νέαΟικονομία

Στεγαστική Συνδρομή στο Δήμο Χανίων | Κοινή Υπουργική Απόφαση

Για τις προθεσμίες και τη διαδικασία χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση, αποπεράτωση και επισκευή κτιρίων από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2019, ενημερώνει τους πληγέντες ο Δήμος Χανίων έπειτα από δημοσίευση, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, της Απόφασης του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, σε συνέχεια της Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Η στεγαστική συνδρομή αφορά τις περιοχές:

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ

-Δημοτική Κοινότητα Αρωνίου

-Δημοτική Κοινότητα Κουνουπιδιανών

Όλη η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΕΡΙΣΟΥ

-Τοπική Κοινότητα Βαμβακοπούλου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΑΜΙΩΝ

-Τοπική Κοινότητα Κοντοπούλων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

-Δημοτική Κοινότητα Δαράτσου

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥΔΑΣ

-Δημοτική Κοινότητα Σούδας

Όλη η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ

Το έργο της αποκατάστασης των ζημιών σε κτίρια από τις προαναφερόμενες πλημμύρες στις παραπάνω οριοθετημένες περιοχές αναλαμβάνει ο Τομέας Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Ν. Χανίων (Τ.Α.Ε.Φ.Κ.-Ν. Χανίων).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αλλά και τους όρους και προϋποθέσεις χορήγησης Στεγαστικής Συνδρομής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο γραφείο ΤΑΕΦΚ- Ν. Χανίων στην Όαση Βαρυπέτρου- Γολγοθά 2 – κτίριο Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Ο.Α.Κ.- τηλέφωνο : 2821029287.

Δείτε τα σχετικά ΦΕΚ

Οριοθέτηση περιοχών και χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2019 σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρεθύμνου και Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης. Δείτε εδώ.

Προθεσμίες και διαδικασία χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για ανακατασκευή, αυτοστέγαση, αποπεράτωση και επισκευή κτιρίων πληγέντων από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2019 σε περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρεθύμνου και Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης. Δείτε εδώ.

Μοιραστείτε την είδηση

Μαρία Αριανούτσου

Φιλόλογος - Δημιουργική Γραφή