νέαΟικονομίαπρωτοσέλιδο Γ

Startup Greece Week | Πανελλήνια Συνάντηση Συνδιοργανωτών

O Youth Entrepreneurship Club διοργανώνει στην Κρήτη, υβριδικά online, στις 31 Ιουλίου 2020 την Πανελλήνια Συνάντηση Συνδιοργανωτών Startup Greece Week.

Η δράση συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης με υποστηρικτές το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια βίου Μάθησης, το Eurodesk και το Europe Direct Crete-Περιφέρειας Κρήτης.

Με στόχο την δικτύωση, σύνδεση με τοπικές επιχειρήσεις/φορείς/startups που υποστηρίζουν το οικοσύστημα. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα γίνουν e-meetings με επιχειρήσεις/φορείς του νησιού καθώς και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης για την σύνδεση του Ελληνικού startup Οικοσυστήματος με οικοσυστήματα στο εξωτερικό.

Σημειώνεται, ότι, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε 100% διαδικτυακά το Startup Greece Week 2020, που  ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς η πρωτοβουλία, «Ελληνική Εβδομάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας» που ξεκίνησε το 2015 από την Κρήτη, έφτασε φέτος σε απήχηση 1.000.000+ άτομα, από 41 χώρες, εκ των οποίων το 20% περίπου ήταν Έλληνες ομογενείς, που παρακολούθησαν 52 ώρες ζωντανής μετάδοσης ομιλιών, από 126 ομιλητές.

Η δράση ήταν πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) στο πλαίσιο των στόχων του να συμβάλλει στην ανάπτυξη του καινοτόμου επιχειρηματικού οικοσυστήματος της Ελλάδας.

Καταξιωμένοι επιχειρηματίες, startuppers, επενδυτές, ακαδημαϊκοί που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό, εκπρόσωποι της πολιτικής σκηνής, και πλήθος κόσμου υποστήριξαν την δράση στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα σε όλους μας:  Η κρίση του κορονοϊού έφερε στη χώρα και στον κόσμο μας νέα δεδομένα, ανέτρεψε χρόνιες και παγιωμένες αντιλήψεις αρνητικά διακείμενες απέναντι στο επιχειρείν, προήγαγε την τεχνολογία και έδωσε στη δράση και στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών ρόλο πρωταγωνιστικό.

Link ενημερωτικό: https://www.facebook.com/StartupGreeceWeek

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr