Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων | ενημέρωση στο ΕΒΕΧ

Ενημερωτική εκδήλωση για το 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης   κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής – super market θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020   στις 17:00 στο 2Ο όροφο του Επιμελητηρίου Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4).

Η συμμετοχή αφορά παραγωγούς και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων, ξενοδόχους, ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων, βιοτέχνες που συνεργάζονται με τον ξενοδοχειακό κλάδο, καθώς και δίκτυα διανομής κρητικών προϊόντων.

Το Φόρουμ στηρίζουν παραγωγικοί φορείς όλης της Κρήτης και θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 στο Διεθνές εκθεσιακό Κέντρο στις Γούρνες Ηρακλείου.

Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.  

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Επιχειρηματικής Υποστήριξης του Επιμελητήριου Χανίων κ. Ματαλιωτάκη τηλ: 28210 52329 εσωτ. (4),  epixeirin@chania-cci.gr  

Μοιραστείτε την είδηση