Υγείανέαπρωτοσέλιδο Α

Χανιά | κλείνει (προσωρινά;) η Πνευμονολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου

Επείγουσα ανακοίνωση με τίτλο «Όχι στην αναστολή λειτουργίας της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων», εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, ο οποίος ζητά από το Υπουργείο Υγείας, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια και τη Διοίκηση του νοσηλευτικού Ιδρύματος να δράσουν άμεσα έτσι ώστε αποφευχθεί το κλείσιμο της εν λόγω Κλινικής.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Ακόμα μια δοκιμασία για το Νοσοκομείο μας και την τοπική κοινωνία.  Κλείνει (προσωρινά;) η Πνευμονολογική Κλινική λόγω ασθένειας δύο γιατρών της Κλινικής.

Τα επακόλουθα του κλεισίματος της εν λόγω κλινικής είναι τεράστια τόσο για τους ασθενείς, όσο και για το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό αλλά και για τις δύο Παθολογικές Κλινικές του Νοσοκομείου μας που δουλεύουν με πληρότητα 100% και θα επωμιστούν το συνολικό όγκο των ασθενών. Η εμφάνιση ράντζων θα είναι αναπόφευκτη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους ασθενείς, τους συνοδούς και το προσωπικό.

Απαιτούμε από το Υπουργείο Υγείας, την 7η ΥΠΕ και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να δράσουν άμεσα έτσι ώστε αποφευχθεί το κλείσιμο της εν λόγω Κλινικής.

Ο Σύλλογος Εργαζόμενων είναι κάθετα αντίθετος στη σχεδιαζόμενη για τις επόμενες ημέρες μεταφορά των ασθενών στις Παθολογικές Κλινικές του Νοσοκομείου και θα προβεί σε περαιτέρω ενέργειες».

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr