Υγείανέαπρωτοσέλιδο Γ

Χανιά | ενημέρωση για τα e-ραντεβού στο Νοσοκομείο Χανίων

Ανακοίνωση για τα e-ραντεβού, εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Κρήτης, αναφέροντας:

«Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 03 Ιουλίου και ώρα 09:00π.μ. οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα  μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού μέχρι και στις 31/07/2023 (για τον μήνα Ιούλιο) και για  τα κάτωθι γενικά ιατρεία:

– Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

– Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

– ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο.

Για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού από την Δευτέρα 03 Ιουλίου και ώρα 09.00 π.μ. μέχρι και τις 31/08/2023.

Οι πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό τηλέφωνο  για κλείσιμό e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου δεν θα κλείνονται ραντεβού με φυσική παρουσία στην Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων. Αυτό θα είναι εφικτό από την επόμενη ημέρα και κάθε μέρα  (από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 14.00 το μεσημέρι), εκτός Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.»

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr