Πρώτο κουδούνι και αγιασμός στα σχολεία | Κίσαμος (photos+video)

Για την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέστηκε σήμερα Αγιασμός στα Σχολεία. Μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και όλοι οι υπόλοιποι φορείς έδωσαν το «παρών» δίνοντας τις καλύτερες ευχές για την τρέχουσα σεζόν.

Ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού σχολείου, Αντώνης Σπανουδάκης καλωσόρισε με θέρμη τα «πρωτάκια» και γενικότερα όλους τους μαθητές του σχολείου, καθώς επίσης και τους νέους εκπαιδευτικούς που τοποθετήθηκαν σήμερα. Ταυτόχρονα, αγιασμός τελέστηκε και στο 3ο Νηπιαγωγείο Κισάμου, όπου και συστεγάζονται.

Ο δήμαρχος Κισάμου, Γιώργος Μυλωνάκης, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, μετέβη στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κισάμου, για να παραστεί στην τελετή Αγιασμού, συνοδευόμενος με τον Αντιδήμαρχο, Γιώργο Χαχλάκη, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν σε παιδιά, γονείς, και εκπαιδευτικούς.

Τον αγιασμό τέλεσε, ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου, Αμφιλόχιος.

Με το τέλος του αγιασμού και αφού τα παιδιά μπήκαν στις τάξεις να δουν τους δασκάλους τους, ο διευθυντής ανέφερε στους γονείς πως είναι σημαντικό τα παιδιά να κρατούν υγιεινά σνακ στο σχολείο και να μην καθυστερούν στην προσέλευση τους για την εύρυθμη λειτουργία.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr

Χρηστάλλα Κακαβελάκη έχει δημοσιεύσει 2090 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Χρηστάλλα Κακαβελάκη