Κίσαμος | Στον εισαγγελέα το πρωί ο άνδρας της επίθεσης στην 18χρονη

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί ένας άνδρας περίπου 55 ετών ο οποίος συνελήφθη από το ΑΤ Κισάμου καθότι φέρεται να επιτέθηκε με αρωματικό σπρέι σε ένα κορίτσι 18 ετών στην περιοχή Μαύρος Μώλος στην Κίσαμο.
Σύμφωνα με την καταγγελία η κοπέλα δέχθηκε βράδυ Τετάρτης επίθεση με χημικό υγρό τύπου σπρέι όταν περπατούσε στην περιοχή και την επόμενη προχώρησε σε κατάθεση περιγράφοντας το συμβάν στην αστυνομία.
Στη διάρκεια της ημέρας προσήχθησαν αρκετοί άνδρες ως ύποπτοι και το κορίτσι σχετικά γρήγορα αναγνώρισε τον μεσήλικα που τώρα αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες και θα τεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Χανίων.
Μάλιστα η ίδια η κοπέλα πρόλαβε και αντέδρασε με ουρλιαχτά ώστε ο δράστης φοβήθηκε και τράπηκε σε φυγή και όλα αυτά σε μέρος όπου και πυκνοκατοικημένη περιοχή είναι και διερχόμενα οχήματα θα μπορούσαν εύκολα να αντιληφθούν το περιστατικό.
Η 18χρονη παρακολουθείται από οφθαλμίατρο καθότι στιγμιαία είχε απώλεια όρασης και έντονο ερεθισμό στα μάτια και το πρόσωπο. Την έρευνα διεξάγει το ΑΤ Κισάμου.

Μοιραστείτε την είδηση