Ελλάδανέαπρωτοσέλιδο Α

Αρναούτογλου: «έρχεται νέο κύμα ζέστης μικρής διάρκειας»

Τις προβλέψεις του για κύμα υψηλών θερμοκρασιών που θα έχει διάρκεια περίπου μιας εβδομάδας μετά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, έκανε γνωστές μέσω δημοσίευσης σε κοινωνικό δίκτυο, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μετά την κατά τόπους έντονη αστάθεια του Σαββατοκύριακου (υπάρχουν λεπτομέρειες με αναλυτικούς χάρτες βροχής για Σάββατο και Κυριακή σε ανάρτησή μου λίγο πιο κάτω εδώ στη σελίδα), αρκετή ζέστη αναμένεται και πάλι από βδομάδα σε αρκετές περιοχές, αλλά όπως σας έχω αναφέρει και πάλι εδώ κι ένα δεκαήμερο περίπου, δεν φαίνεται ότι αυτό το νέο κύμα ζέστης θα έχει μεγάλη διάρκεια!

Μάλιστα μετά τις 21 Αυγούστου υπάρχουν ενδείξεις για νέα αστάθεια στη βόρεια όμως κυρίως Ελλάδα! Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο από την ερχόμενη Κυριακή 14/8 μέχρι και την Τρίτη 16/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση από τις 17/8 στα 5-6 πρόσκαιρα στις 19/8 στα 6-7 μποφόρ!

Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία του επόμενου 10ήμερου στην περιοχή σας διαβαστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα, σας παρακαλώ!

Για ό,τι νεότερο σας περιμένω στην σελίδα μου στο facebook, https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts στη μεγαλύτερη καιρική παρέα της Ελλάδας».

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr