Εκλογές 2023νέαπρωτοσέλιδο Γ

Σε Κολυμπάρι και Γαβαλομούρι ο Μαλανδράκης | έργα, μελέτες, προτάσεις

Το Κολυμπάρι και το Γαβαλομούρι επισκέφθηκε ο Γιάννης Μαλανδράκης, δήμαρχος Πλατανιά και εκ νέου υποψήφιος για την εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου.

Στο Κολυμπάρι πραγματοποιήθηκε εκτενής παρουσίαση του έργου που αφορά στην ανακατασκευή και επέκταση του Λιμανιού Κολυμπαρίου, με τις απαραίτητες νέες λιμενικές υποδομές, παράλληλα με την κατασκευή τριών μεγάλων κυματοθραυστών για την προστασία της παραλίας του Κολυμπαρίου και του λιμανιού καθώς και την ανάπλαση του συνόλου της χερσαίας λιμενικής ζωής.

«Ένα έργο για το οποίο η δημοτική αρχή έχει πολλούς λόγους να υπερηφανεύεται με τη συνδρομή της όχι μόνο στη διεκδίκηση της χρηματοδότησης και υλοποίησης του έργου, αλλά και στην εκπόνηση από το Δήμο των Περιβαλλοντικών μελετών», υπογράμμισε ο κ. Μαλανδράκης.

Επίσης έγινε αναφορά στην ανακατασκευή του Γυμνασίου λυκείου και του Δημοτικού Σχολείου της περιοχής, καθώς για τα έργα ύδρευσής που ολοκληρώθηκαν στην περιοχή, αλλά και για αυτά που είναι σε εξέλιξη.

Ο κ. Μαλανδράκης ενημέρωσε τους δημότες για το έργο που τώρα ξεκίνησε και αφορά τη νέα παιδική χαρά-παιδότοπο, η οποία βρίσκεται δίπλα στον ξενώνα ΔΙΚΤΥΝΑ του οποίου η ριζική ανακατασκευή του τώρα ολοκληρώνεται, καθώς και για την ανακατασκευή του κτιρίου του παλιού Δημοτικού Σχολείου, μια πρόταση που έχει δρομολογηθεί αφού έχει ήδη υποβληθεί για χρηματοδότησή.

Κατά την επίσκεψη στη κοινότητα Γαβαλομουρίου, ανταλλάσσοντας απόψεις και κάνοντας αναφορές σε πολλά θέματα, οι δημότες ενημερώθηκαν για τα μεγάλα και σύνθετα έργα αποκατάστασης από τις καταστροφές κυρίως στην οδοποιία και στα αντιπλημμυρικά έργα που υλοποιήθηκαν, καθώς και για τα έργα που τώρα ολοκληρώνονται ή είναι σε εξέλιξη από την Δημοτική Αρχή.

Σε αυτό το πλαίσιο υπογραμμίστηκε η πορεία και η εξέλιξη  του έργου αποκατάστασης και αντιστήριξης της κεντρικής πλατείας του Γαβαλομουρίου, της οποίας η ανάπλαση-διαμόρφωση του χώρου της, θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του τεχνικού έργου, ενώ ενημερώθηκαν και για την υποβολή της πρότασης για χρηματοδότηση της ανακατασκευής του Ιστορικού Σχολείου της Αγίας Τριάδας.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr