Εκλογές 2023νέαπρωτοσέλιδο Γ

Σε χωριά της Δ.Ε. Πλατανιά ο Μαλανδράκης | εξέλιξη έργων και προβλήματα

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις σε χωριά και κοινότητες του Δήμου Πλατανιά στο πλαίσιο ενημέρωσης των δημοτών, Ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης μαζί με υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού «Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών» επισκέφτηκαν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, χωριά της Δ.Ε Πλατανιά, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με κατοίκους της περιοχής και εκπροσώπους φορέων τους.

Ανταλλάσσοντας απόψεις και κάνοντας αναφορές σε πολλά θέματα, οι δημότες ενημερώθηκαν για έργα που υλοποιήθηκαν και έργα που τώρα ολοκληρώνονται ή είναι σε εξέλιξη, από την Δημοτική Αρχή για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Πλατανιά. Κυρίως όμως υπογραμμίστηκε η πορεία και η εξέλιξη συγκεκριμένων έργων που αφορούν τις περιοχές επίσκεψης. Με στόχο να είναι πάντα δίπλα στους δημότες, ο Δήμαρχος άκουσε τις απόψεις και τους  προβληματισμούς τους, με ενδιαφέρον, προτείνοντας και λύσεις που για κάποια θέματα είναι ήδη δρομολογημένες, ενώ για κάποια άλλα είναι  προς επίλυσή τους.

Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν διαδοχικά στη Βλαχερωνίτισσα, στο Ξαμουδοχώρι, στον Κυπάρισσο, στο Μόδι, στο Πατελάρι και στις Βρύσες.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr