Εκλογές 2023νέαπρωτοσέλιδο Γ

Κίσαμος | μήνυμα Παρτσαλάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στέλνει προς τους μαθητές μέσω ανακοίνωσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου Αντώνης Παρτσαλάκης.

Ο κ. Παρτσαλάκης αναφέρει:

«Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει και στα σχολειά μας θα ακουστούν ξανά οι χαρούμενες φωνές των παιδιών μας.

Ο συνδυασμός «ΚΙΣΑΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» και προσωπικά εγώ, θέλουμε να εκφράσουμε τις καλύτερες και από καρδιάς ευχές μας στους μαθητές, στις μαθήτριες όλων των βαθμίδων, στους εκπαιδευτικούς με σεβασμό στο λειτούργημά τους και στους γονείς. 

Μαθητές και μαθήτριες σας ευχόμαστε με αγάπη,  η νέα σχολική χρονιά να αρχίσει με τους καλύτερους οιωνούς, να είναι εποικοδομητική και να θέσει τις βάσεις για την πραγματοποίηση των ονείρων και των στόχων σας.

Σε όλους εμάς τους γονείς που μέσα από τις δυσκολίες αλλά και τις ελπίδες που τρέφουμε καθημερινά για τα παιδιά μας στεκόμενοι στο πλευρό τους και πασχίζοντας για ένα καλύτερο μέλλον, ευχόμαστε δύναμη, υγεία και το ταξίδι αυτής της νέας σχολικής χρονιάς να μας βρει δυνατούς και υποστηρικτές στις ελπίδες και στους στόχους τους.

Ο μεγάλος και ουσιαστικός ρόλος των εκπαιδευτικών μέσα από τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν μόνο αδιάφορους δεν μας αφήνει. Με θέληση και δύναμη θα σταθούμε στο πλευρό σας και αυτή τη χρονιά, ευχόμενοι η μεταλαμπάδευση των αξιών, και της γνώσης που προσφέρετε, αλλά και όλο σας το έργο,  να διέπεται από δύναμη και υπομονή. 

Ευχόμαστε σε όλους μία δημιουργική και με υγεία νέα σχολική χρονιά! 

Αντώνης Παρτσαλάκης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Κισάμου»

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr