Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων | στήριξη οικογενειών που έχουν πληγεί από την πανδημία

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε», στο πλαίσιο Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης για τον Covid-19 του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας, παρέλαβε την Παρασκευή 28/09/2020 διατακτικές τροφής για την υλοποίηση της παραπάνω δράσης.

Τις διατακτικές παρέδωσε ο Γενικός Διευθυντής των καταστημάτων «ΑΒ Βασιλόπουλος» στα Χανιά, Γιάννης Λάϊος στην Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, και την Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Κτενιαδάκη.

Στόχος της δράσης είναι η στήριξη των οικογενειών, που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία. Η συγκεκριμένη δράση θα υλοποιηθεί έως τον Δεκέμβριο του 2020 και θα πλαισιώσει ωφελούμενες οικογένειες των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

«Ευχαριστούμε θερμά τους Οργανισμούς, που βοηθούν και συμπληρώνουν την κρατική μέριμνα, συμβάλλοντας στο έργο μας. Η εξάπλωση του COVID-19 δεν γνωρίζει σύνορα, έτσι και η αντιμετώπισή της απαιτεί την εγρήγορση όλων», τονίζει σε δήλωσή της η αρμόδια Αντιδήμαρχος.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr

Χρηστάλλα Κακαβελάκη έχει δημοσιεύσει 25270 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Χρηστάλλα Κακαβελάκη