Της φύσης εραστές με ή χωρίς το «φύλλο συκής» | νότιο Ρέθυμνο

Η γενικότερη φιλοσοφία της αποδοχής του γυμνού σώματος ως κάτι ευρύτερα αποδεκτό και συνυφασμένο με τη φύση, είναι κάτι που συναντά κανείς στις – πλέον – πολύ διαδεδομένες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα. Εκτός από τη χώρα μας η Κροατία είναι αντίστοιχα εξόχως δημοφιλής προορισμός για τους λάτρεις του γυμνισμού και της επαφής με τη φύση.

Στην Κρήτη, πέρα από τα φημισμένα Μάταλα και τον Άγιο Παύλο,  το νότιο τμήμα που «βλέπει» Λυβικό Πέλαγος διαθέτει πολλές παραλίες, λιγότερο ή περισσότερο γνωστές, οργανωμένες και προφυλαγμένες από τα αδιάκριτα βλέμματα, που ακριβώς ενδείκνυται για να τις απολαύσει κανείς όπως ήρθε σ’ αυτό τον κόσμο. Με ή χωρίς το «φύλλο συκής».

Παραλία «αμουδάκι», νότιο Ρέθυμνο

Ακόμα μια πανέμορφη γωνιά, στο νότιο Ρέθυμνο, που εδώ και πολλά χρόνια είναι από τα αγαπημένα «καταφύγια» των γυμνιστών είναι το «Αμουδάκι» ή «μικρό Αμούδι». Δίπλα στην μεγάλη ομώνυμη παραλία και μια ανάσα από τον Πλακιά, το «αμουδάκι» είναι ταμάμ για τους οργανωμένους γυμνιστές. Ιδιωτικότητα και ησυχία στα σκούρα μπλε παγωμένα νερά του νότου.

Μοιραστείτε την είδηση

Νικόλας Σεγρεδάκης

biskotto.gr

    Νικόλας Σεγρεδάκης έχει δημοσιεύσει 1262 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Νικόλας Σεγρεδάκης