Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Α

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ΒΟΑΚ | Χανιά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον ΒΟΑΚ, «τον δρόμο της ντροπής» όπως τον αποκαλούν, διοργανώνουν πολίτες των Χανίων, την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 7.30 το απόγευμα, έξω από το κτήριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων.

Οπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, «δεν υπάρχει πια χρόνος για φτηνές δικαιολογίες. Τελείωσε η υπομονή. Τώρα μόνο πράξη, βιάση και έργα. Η ζωή είναι το μέγιστο δικαίωμά μας. Αυτήν υπερασπιζόμαστε σήμερα».

Στο κάλεσμά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «ΒΟΑΚ… Ας βάλουμε ενα ΤΕΛΟΣ, προσπαθώντας για τη ζωή…», αναφέρουν τα εξής:

«Συγκεντρωνόμαστε για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε δράσεις για την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας ΤΩΡΑ…

Είμαστε με τη ζωή. Αρνούμαστε τον άδικο θάνατο. Φτάνει πια με την εγκληματική ολιγωρία κι αδιαφορία. Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σκοτώνεται στον δρόμο της ντροπής. Ο ΒΟΑΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Ας το χωνέψουν όλοι. Ας το πιστέψουμε εμείς. Με σύνθημα τον στίχο του Ελύτη δεύτερη ζωή δεν έχει συναντιόμαστε πολίτες των Χανίων για να δηλώσουμε ότι πρέπει να τελειώνουμε οριστικά με τον δρόμο-καρμανιόλα.

Μας αφορά άμεσα όλους κι όλες, τις οικογένειες μας, τους ανθρώπους μας, τους συμπολίτες μας. ΔΕΝ υπάρχει πια χρόνος για φτηνές δικαιολογίες. Τελείωσε η υπομονή. Τώρα μόνο ΠΡΑΞΗ, ΒΙΑΣΗ ΚΙ ΕΡΓΑ. Η ΖΩΗ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ. Αυτήν υπερασπιζόμαστε σήμερα».

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr