Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Β

Στα Χανιά το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις | καμπάνια οδικής ασφάλειας

«Μεταφέροντας» μηνύματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς, το EKO Acropolis Rally Road Truck θα φιλοξενηθεί στα Χανιά από την Τρίτη 16 έως και την Τετάρτη 17/8/22, στην Πλατεία Κατεχάκη, στο Ενετικό Λιμάνι.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας οδικής ασφάλειας, που αποτελεί σταθερά προτεραιότητα του αγώνα ήδη από πέρυσι, το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό, εξοπλισμένο με προσομοιωτές οδήγησης, γυαλιά προσομοίωσης επικίνδυνων καταστάσεων, κάρτες Οδικής Ασφάλειας με Έλληνες αθλητές, με δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων για την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, που θα διοργανωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιεί μεγάλη περιοδεία στην Κρήτη, με προγραμματισμένες στάσεις σε όλο το νησί.

Οι Χανιώτες, καθώς και οι επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα οδικής ασφάλειας με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της EKO, που βρίσκεται σε κάθε σημείο της διαδρομής του φορτηγού.

Κατά την παραμονή του EKO Acropolis Rally Road Truck στον Δήμο Χανίων θα διεξαχθούν παράλληλες δράσεις από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων, κ.ά.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr