Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης | Αστυνομικές Υπηρεσίες Κρήτης

Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας της Κρήτης, εν όψει των εορταστικών ημερών, προσέφεραν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των Υπηρεσιών τους, τα οποία προσφέρθηκαν, σε Ιερές Μητροπόλεις της Νήσου και σε κοινωνικές Υπηρεσίες, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς του έργου τους.

Συγκεκριμένα:

  • Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος, Αντώνιος Ρουτζάκης επισκέφθηκε και προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μαζί με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, Ταξίαρχο Αδάμ Παραδεισανό και τον Διοικητή του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Ρεθύμνου, Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Σπυρίδωνα Γερμανάκη, στις Ιερές Μητροπόλεις Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου και Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων.
  • Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, Αστυνομικός Διευθυντής, Σπυριδάκης Νικόλαος προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνική Υπηρεσία του Ηρακλείου.
  • Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, Ταξίαρχος Γεώργιος Λυμπινάκης παρέδωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε κοινωνική δομή των Χανίων.
  • Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου, Αστυνομικός Διευθυντής, Εμμανουήλ Παπαδάκης προσέφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο κοινωνικό παντοπωλείο Σητείας και στην Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας.

Οι εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά.

Μοιραστείτε την είδηση