Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Γ

Περιφέρεια Κρήτης | διανομή τροφίμων και άλλων ειδών στους στους ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Την διανομή ειδών παντοπωλείου (γάλα εβαπορέ, φακές, φασόλια, ζυμαρικά, παξιμάδι, ζάχαρη και γραβιέρα) και ειδών βασικής υλικής συνδρομής (οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, σαμπουάν, υγρό πιάτων, χλωρίνη παχύρευστη και καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης) στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα, η διανομή θα γίνει από την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 30-01-2023 και ημερομηνία λήξης την Παρασκευή 03/02/2023.

Σημειώνεται ότι η διανομή αυτή είναι η δεύτερη μετά τη διακοπή του Επισιτιστικού Προγράμματος έπειτα από την επίλυση της δικαστικής διαμάχης των προμηθευτών.

Η διανομή προς τους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί ενιαία από όλους τους Φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: 

– Τη Δευτέρα 30/01/2023 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των ΠΕ Χανίων, ΠΕ Ρεθύμνου, ΠΕ Λασιθίου, Δήμου Χερσονήσου, καθώς και οι ωφελούμενοι των σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου, σύμφωνα με τις ποσότητες που έχουν ζητηθεί από την Υπεύθυνη Διανομής του Δήμου Ηρακλείου.

– Την Τρίτη 31/01/2023 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των λοιπών Δήμων της ΠΕ Ηρακλείου και των  σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου, σύμφωνα με τις ποσότητες που έχουν ζητηθεί από την Υπεύθυνη Διανομής του Δήμου Ηρακλείου.

– Την Τετάρτη 01/02/2023 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου.

– Την Πέμπτη 02/02/2023 θα παραλάβουν οι ωφελούμενοι των σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου.

– Την Παρασκευή 03/02/2023 θα παραλάβουν οι λοιποί ωφελούμενοι των σημείων διανομής του Δήμου Ηρακλείου.

Για όλους τους συμπράττοντες Φορείς η διανομή θα ολοκληρωθεί στις 03/02/2023.

Τυχόν ποσότητες που δεν παραληφθούν από τους ωφελούμενους θα επαναδιανεμηθούν σε ωφελούμενους δικαιούχους σύμφωνα με την κατηγορία που θα επιλεγεί από την Κοινωνική Υπηρεσία του Φορέα της Σύμπραξης που θα διαθέσει τυχόν αδιάθετες ποσότητες.

Όλα τα προϊόντα που θα διατεθούν έχουν ελεγχθεί μακροσκοπικά από τις αρμόδιες Επιτροπές Παραλαβής  καθώς και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες (ΔΑΟΚ, Διεύθυνση Κτηνιατρικής).

Κατά τη διαδικασία της διανομής ενημερώνουμε τους ωφελούμενους πολίτες ότι θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του Κορωνοϊού (COVID-19), σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr