Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Α

Κτηματολόγιο | παράταση στην προθεσμία για Κίσαμο και άλλους Δήμους της Κρήτης

Παρατείνεται έως τις 31 Αυγούστου, η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο για τους Δήμους Χανίων, Αποκορώνου, Σφακίων, Καντάνου – Σελίνου, Πλατανιά και Κισάμου καθώς και για τους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου.
Την απόφαση έλαβε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Λιβάνιος, λόγω του μικρού αριθμού δηλώσεων που είχαν υποβληθεί έως τις 30 Ιουνίου.

Αναλυτικά στην απόφαση αναγράφεται πως ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης αποφασίζει:

«Την παράταση της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων του άρθρου 2 παρ. 5 του ν. 2308/1995 για τους κατοίκους εσωτερικού, τους κατοίκους της αλλοδαπής και για το Ελληνικό Δημόσιο, από την 30η Ιουνίου 2022 έως την 31η Αυγούστου 2022, επί των ακινήτων που κτηματογραφούνται

α) με τη Σύμβαση με κωδικό ΚΤ5-31 και τίτλο «Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης» και συγκεκριμένα στους Καλλικρατικούς Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Χερσονήσου, και

 β) με τη Σύμβαση με κωδικό ΚΤ5-30 καιτίτλο «Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων της Περιφέρειας Κρήτης» και συγκεκριμένα στους Καλλικρατικούς Δήμους Χανίων, Αποκορώνου, Σφακίων, Καντάνου – Σελίνου, Πλατανιά και Κισάμου.»

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr