Κρήτη | σκέψη επιχειρηματία για δημιουργία νέας αεροπορικής εταιρείας

Η παγκόσμια οικονομική κρίση, που δημιουργήθηκε εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, έφερε πολλές και σημαντικές ανατροπές σε μεγάλες εταιρείες, σε όλο το φάσμα του επιχειρείν. Ένας από τους κλάδους, που επλήγησαν ανεπανόρθωτα, είναι ο κλάδος των αεροπορικών εταιρειών.

Το πολύμηνο lockdown σε όλη την υφήλιο, σε συνδυασμό με την δραματική μείωση των μετακινήσεων και κυρίως την κατάρρευση του τουρισμού, οδήγησε πολλές, άλλοτε εύρωστες, αεροπορικές εταιρείες σε πτώχευση.

Όμως, όπως συμβαίνει, ιστορικά, πάντοτε, η κρίση δημιουργεί και μεγάλες ευκαιρίες.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του ekriti.gr, αυτό το γεγονός φαίνεται πως αποφάσισε να αξιοποιήσει γνωστός Κρητικός επιχειρηματίας με μεγάλη ρευστότητα, ο οποίος (σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το ekriti.gr) σκέφτεται σοβαρά να επενδύσει και στις αεροπορικές συγκοινωνίες, ιδρύοντας νέα αεροπορική εταιρεία με έδρα την Κρήτη. 

Ήδη, ο Κρητικός επιχειρηματίας, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έχει αναθέσει σε εταιρεία να του προτείνει την αγορά στόλου αεροπλάνων.

Οι τιμές πώλησης των αεροπλάνων, λόγω της δυσμενούς οικονομικής θέσης των αεροπορικών εταιρειών, είναι πολύ χαμηλές ή  καλύτερα, είναι τιμές μοναδικής ευκαιρίας για όποιον ενδιαφέρεται να επενδύσει στον κλάδο αυτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το σήμα κατατεθέν της νέας αεροπορικής εταιρείας, θα είναι η ελιά!

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα φανεί αν ο (επιτυχημένος στις άλλες του δραστηριότητες) Κρητικός επιχειρηματίας, θα υλοποιήσει τελικά το σχέδιό του για ίδρυση νέας αεροπορικής εταιρείας με έδρα την Κρήτη.

Μοιραστείτε την είδηση