Κρήτη | έσπασε την καραντίνα και συνελήφθη – «καμπάνες» σε επιχειρήσεις
Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί, σε τουρίστα του Ρεθύμνου, καθώς έσπασε την καραντίνα που του είχε επιβληθεί, ενώ τώρα καλείται να πληρώσει το πρόστιμο των 5.000€
Επιπλέον, μια επιχείρηση στη Χερσόνησο που της είχε επιβληθεί πρόστιμο και αναστολή για παραβάσεις covid, εντοπίστηκε να λειτουργεί παρανόμως. Επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη το πρόστιμο των 5.000€, ενώ η λειτουργία της επιχείρησης τέθηκε σε νέα επταήμερη αναστολή.
Επιπλέον, σε δύο καφέ στο Ηράκλειο έπεσαν «καμπάνες» ύψους 5.000 ευρώ αλλά και 7ημερη αναστολή λειτουργίας καθώς δεν τηρούσαν τα σχετικά μέτρα που εφαρμόζονται.
Τέλος, ένας υπεύθυνος καθώς και ένας υπάλληλος επιχείρησης στο Ρέθυμνο εντοπίστηκαν κατα τους ελέγχους χωρίς μάσκα και τους επιβλήθηκε το σχετικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ.