Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Β

«Κοινωνικό Κομμωτήριο» | νέα δομή από τον Δήμο Χανίων

Η νέα κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Χανίων, το «Κοινωνικό Κομμωτήριο» ανοίγει και επίσημα τις πύλες του και είναι έτοιμο να παρέχει δωρεάν υπηρεσίες για κοινωνικά και οικονομικά ευάλωτες οικογένειες.

Πρόκειται για μια δομή-πρότυπο που πραγματοποιείται έπειτα από πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Κοινωνικών Υποθέσεων, Ελένης Ζερβουδάκη, υπό την πλήρη μέριμνα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων, με την ευγενική χορηγία του Κλάδου Επαγγελματικών Προϊόντων της L’ΟréalHellas (L’ΟréalProfessionalProducts) και σε αγαστή συνεργασία με εθελοντές κομμωτές και κουρείς των Χανίων.

Κατά την επίσημη παρουσίαση της νέας κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου, θα παρευρεθούν στον χώρο του Κοινωνικού Κομμωτηρίου, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελένη Ζερβουδάκη, εκπρόσωποι της L’ΟréalHellas και των εθελοντών, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Δήμου Χανίων, στεγάζεται εντός της πρωτότυπης δομής του Δήμου, το Κοινωνικό Πλυντήριο (οδός Καραϊσκάκη 55, πλησίον Δημαρχείου), δημιουργώντας έτσι μια ολιστική μονάδα φροντίδας για τους αστέγους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Τα εγκαίνια και η επίσημη λειτουργία της κοινωνικής δομής θα γίνουν τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022, στις 11:00 π.μ..

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr