Κ. Μητσοτάκης: «Δέσμευση το νερό στη Δυτική Κίσαμο»

Η αναφορά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Δυτική Κίσαμο έγινε με έμφαση τόσο στο θέμα της ολοκλήρωσης του ΒΟΑΚ, όσο και στο μείζον ζήτημα της εξεύρεσης και διαχείρισης υδάτινων πόρων. Ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε στη χτεσινή ομιλία του:

«Ως Χανιώτης με απασχολεί άλλο ένα θέμα, που απασχολούσε και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Με απασχολεί το ζήτημα της διαχείρισης του νερού. Με απασχολεί το ζήτημα της άρδευσης. Βλέπω λιμνοδεξαμενές, των Αγίων Θεοδώρων, της Χρυσοσκαλίτισσας, κινδυνεύουν να μετατραπούν σε πέτρινα κουφάρια. Αυτές του Έλους και του Ομαλού έχουν γίνει σαν τα γεφύρια της Άρτας. Δεκαετίες τώρα, περνούν από σαράντα κύματα, χωρίς κανένας να ξέρει πότε θα αποπερατωθούν. Λοιπόν, αυτά τα έργα θα τελειώσουν και θα ξεκινήσουν και νέα έργα. Φράγματα. Των Παπαδιανών, του Σεμπρωνιώτη.

Και αγωγοί μεταφοράς νερού στη Δυτική Κίσαμο που τόσο ανάγκη το έχει σήμερα. Ειδικά αυτό το έργο το χρωστάω στον πατέρα μου, που από το 1992 είχε ολοκληρωμένη μελέτη, η οποία δυστυχώς έμεινε στα συρτάρια. Με χαρά μαθαίνω ότι μετά από δεκαετίες ανασύρθηκε και επικαιροποιείται. Είναι ένα έργο, το οποίο υιοθετώ και θα το επιβλέπω προσωπικά», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Μοιραστείτε την είδηση