Εργασίες ασφαλτόστρωσης στον ΒΟΑΚ | συνάντηση Καλογερή – ΔΕΥΑΧ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, συναντήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου 2020, με την Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΧ, Χρυσή Χατζηδάκη, τον Γενικό Δ/ντή της ΔΕΥΑΧ, Κώστα Στεργιάννη, και τους εκπροσώπους των κατασκευαστών του έργου «Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης στο πλαίσιο της διασύνδεσης της Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα», Γιώργο Παπαδογιωργάκη και Αντώνη Αντύπα.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των εμπλεκομένων προκειμένου να δρομολογηθεί έργο της ΔΕΥΑΧ που περιλαμβάνει εργασίες ασφαλτόστρωσης μήκους περίπου 1200 μέτρων, συνοδευόμενες από τις αντίστοιχες απαιτούμενες προσαρμογές φρεατίων στο τμήμα Σταλός – Αγία Μαρίνα της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Ειδικότερα αναφέρθηκε ότι οι εργασίες τοποθέτησης του καλωδίου στο τμήμα Γαλατάς – Πλατανιάς του ΒΟΑΚ θα ολοκληρωθούν στις 15/5 και επομένως, αμέσως μετά, θα μπορεί να δοθεί στην κυκλοφορία το οδικό αυτό τμήμα του ΒΟΑΚ, αλλά και να ξεκινήσει το έργο της ΔΕΥΑΧ στην ΠΕΟ, για το οποίο θα απαιτηθεί κλείσιμο του δρόμου για έξι ημέρες περίπου.

Μοιραστείτε την είδηση

Μαρία Αριανούτσου

Φιλόλογος - Δημιουργική Γραφή

Μαρία Αριανούτσου έχει δημοσιεύσει 2012 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Μαρία Αριανούτσου