Τον επικεφαλής και ναύαρχο του ναυτικού επιτελείου SNMG2 του ΝΑΤΟ, Πάολο Φαντόνι, τον οποίο συνόδευε ναυτικό επιτελείο από 8 διαφορετικές χώρες μεταξύ άλλων της Ρουμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Καναδά, της Τουρκίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελλάδας και της Γερμανίας, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, στις 7 Φεβρουαρίου 2020.

Στη συνάντηση το παρών έδωσαν επίσης η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ζερβουδάκη Ελένη και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Χανίων, Φραγκιαδάκης Γιώργος.

Ο δήμαρχος Χανίων δήλωσε τα εξής: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας υποδεχόμαστε στην πόλη μας. Η παρουσία σας στα Χανιά στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα συνεργασίας και ασφάλειας σε όλους όσους συμμετέχουν στην Συμμαχία. Ελπίζουμε τόσο το επιτελείο όσο και το πλήρωμα να απολαύσουν την παραμονή και την φιλοξενία του τόπου μας».

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στον Ναύαρχο το συλλεκτικό φωτογραφικό λεύκωμα του Δήμου Χανίων: «Chania: Journey to a dream» ενώ με την σειρά του ο κ. Φαντόνι προσέφερε στον δήμαρχο Χανίων ένα συμβολικό δώρο.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων αναχώρησε για την ιταλική φρεγάτα «CARABINIERE» όπου  παρατέθηκε προγραμματισμένο γεύμα προς τιμήν του.

Μοιραστείτε την είδηση

Μαρία Αριανούτσου

Φιλόλογος - Δημιουργική Γραφή

Μαρία Αριανούτσου έχει δημοσιεύσει 2012 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Μαρία Αριανούτσου