ΕΚΤΑΚΤΟ | αποκαθίσταται γύρω στις 11 η ηλεκτροδότηση στην ενδοχώρα Κισάμου

Δύσκολη ήταν η νύχτα για την Δυτική Κίσαμο και το νότιο τμήμα της ενδοχώρας, καθώς αρκετά χωριά αντιμετώπισαν προβλήματα με διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Συγκεκριμένα τα χωριά Σφηνάρι, Κάμπος, Μελισσιά, Κεραμωτή, Αμυγδαλοκεφάλι, Έλος, Λίμνη, Σηρικάρι και Ρογδιά, έμειναν για πολλές ώρες χωρίς ρεύμα, λόγω πτώσης στύλου της ΔΕΗ.

Όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης, μιλώντας στον Γαύδος fm και την εκπομπή Πρωινό Ενημερωccino, με τον Νικόλα Σεγρεδάκη και την Ευαγγελία Ξηρουχάκη, σε όλα τα χωριά εκτός από Σφηνάρι, Κάμπο και Λιβάδια, θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση γύρω στις 11:00.

«Εμείς από χτες κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε οι άνθρωποι να έχουν ηλεκτροδότηση ιδιαίτερα σε αυτές τις συνθήκες. Σύντομα θα έχουν ρεύμα όλα τα χωριά και το μεσημέρι θα μπορούμε να πούμε ότι θα έχουν επανέλθει σε κανονικότητα», δήλωσε συγκεκριμένα.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουν κοπεί τρεις στύλοι της ΔΕΗ σε διαφορετικά σημεία και η προσέγγιση δεν είναι εύκολη, αλλά οι άνθρωποι εργάζονται πυρετωδώς και εκτιμώ ότι όλα θα πάνε καλά»
Μοιραστείτε την είδηση