Διπλό φονικό στα Ανώγεια | σήμερα η συνέχεια της δίκης

Συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων – μετά τη διακοπή τη Δευτέρα- η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης για την διπλή δολοφονία πριν από περίπου έναν χρόνο στα Ανώγεια, με θύματα τον 63χρονο μαντιναδολόγο Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο συγχωριανό του Γιώργο Ξυλούρη. 

Κατηγορούμενος σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου είναι ο 30χρονος γιος του Καλομοίρη, καθώς φέρεται να πυροβόλησε επτά φορές το νεαρό συγχωριανό του, όταν αντίκρυσε τον πατέρα του νεκρό έξω από το σπίτι τους στο Περαχώρι. 

Επίσης, κατηγορείται και για την πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς μία από τις βολίδες που διαπέρασε το σώμα του 30χρονου, έπληξε στην κνήμη τρίτο Ανωγειανό, που βρέθηκε στο σημείο την ώρα της πάλης μεταξύ των δύο νεκρών.

Την περασμένη Δευτέρα υπήρξε ένταση εντός της δικαστικής αίθουσας την στιγμή που έκανε την δική του κατάθεση το «τρίτο» άτομο που τραυματίστηκε στο πόδι, που έτρεξε να χωρίσει τους δύο νεκρούς.

Άλλο πρόσωπο ηχογραφούσε με κινητό τηλέφωνο την κατάθεση του μάρτυρα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να σταματήσει η διαδικασία. Συνολικά έχουν κληθεί να καταθέσουν στην δίκη 30 μάρτυρες υπεράσπισης και κατηγορίας.

Μοιραστείτε την είδηση