Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Β

Δήμος Κισάμου | 499.000€ για εξοπλισμό του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων

Ο νέος Κινητός Σταθμός Μεταφόρτωσης σύμμεικτων Αποβλήτων (ΣΜΑ) Δήμου Κισάμου, συνολικού προϋπολογισμού 499.184,99 €, μετά και την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας, θα είναι σύντομα έτοιμος να υποδέχεται τα σύμμεικτα δημοτικά απόβλητα του Δήμου Κισάμου για την μεταφόρτωση και εν συνεχεία μεταφορά τους στην Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων της Π.Ε. Χανίων.

«Το σημαντικό αυτό έργο που συμβάλλει με τρόπο που σέβεται τη δημόσια υγεία στην ορθή διακίνηση των απορριμμάτων και συντελεί στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προσπάθεια μείωσης των ρύπων, εισήλθε στην τελική ευθεία υλοποίησης, με την παραλαβή του απαραίτητου εξοπλισμού.

Το πολύπλευρο οικονομικό όφελος που θα προκύψει από την μείωση των δρομολογίων των απορριμματοφόρων, η εξοικονόμηση εργατοωρών και το υγειονομικό όφελος για τους εργαζόμενους και για την πόλη, αλλά και η μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου κατά την διάρκεια της μέρας με ευεργετικά αποτελέσματα στο ήδη βεβαρημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα, καθιστούν το συγκεκριμένο έργο ένα σημαντικό έργο υποδομής για το Δήμο.», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr