Κρήτηνέαπρωτοσέλιδο Γ

Δήμος Χανίων | 4 εκ. ευρώ για δράσεις ηλεκτροκίνησης

Μία ακόμα σημαντική επιτυχία για τον Δήμο Χανίων, έρχεται με την έγκριση της χρηματοδότησης στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, του έργου με τίτλο «Δράσεις ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Χανίων», ύψους 4.104.276,00 €.

Το έργο αφορά στην  προμήθεια οχημάτων και φορτιστών στον Δήμο Χανίων για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Σημειώνεται ότι η πρόταση του Δήμου αξιολογήθηκε θετικά, χωρίς περικοπή στον Π/Υ δείγμα της αρτιότητας και πληρότητας του φακέλου της πρότασης.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, επισημαίνει ότι έχουν κατατεθεί συνολικά 14 έργα προς ένταξη στο συγκεκριμένο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα,ο προϋπολογισμός των οποίωνυπερβαίνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

«Πολύ σημαντική και η σημερινή έγκριση χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»,που έρχεται μετά την ένταξη της ανακαίνισης και επέκτασης νέας πτέρυγας στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίνω, καθότι η απόφαση εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό μας για  την ενθάρρυνση των ήπιων μέσων μετακίνησης, τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, κάνοντας τα Χανιά ποιο φιλικά και βιώσιμα στους πολίτες και επισκέπτες», σημείωσε ο Δήμαρχος Χανίων.

Μάλιστα, ο κ. Σημανδηράκης εξέφρασε για ακόμη μία φορά τις ευχαριστίες του στην ηγεσία και τους υπηρεσιακούς του ΥΠ.ΕΣ., αλλά και στους συνεργάτες και τα στελέχη του Δήμου Χανίων για την προσπάθεια, που καταβλήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα και συνεχίζεται, «αποδίδοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για τον Δήμο μας, επαληθεύοντας και τις διαβεβαιώσεις που είχαμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για το Πρόγραμμα που κατέθεσε ο Δήμος Χανίων προς ένταξη στη χρηματοδότηση», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr