Γίνε εσύ η «βιτρίνα» της πόλης | Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός

Διαγωνισμό Καλύτερης  Χριστουγεννιάτικης  Βιτρίνας και πρόσοψης Καταστήματος, ενόψει της εορταστικής περιόδου, ο οποίος απευθύνεται σε εμπορικά αλλά και καταστήματα εστίασης σε  όλη την περιοχή του Δήμου Κισάμου διοργανώνει ο Δήμος Κισάμου σε συνεργασία με το Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου.

Από τον διαγωνισμό θα προκύψουν τρεις  νικητές, των οποίων οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από πενταμελή επιτροπή, αποτελούμενη από 2 εκπρόσωπους του Δήμου, 2 εκπροσώπους του Ν.Ε.ΣΚ. και ένα διακοσμητή, η οποία θα βαθμολογήσει τους συμμετέχοντες περιοδεύοντας στα μαγαζιά του Δήμου από 29 έως 31 Δεκεμβρίου.

Ειδική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει, επίσης, ο Δήμος Κισάμου  από κοινού  με το Ν.Ε.Σ.Κ., μετά το πέρας του διαγωνισμού κατά την οποία θα απονεμηθούν χρηματικά έπαθλα των 300, 200 και 100 ευρώ.

Έως την Παρασκευή  20 Δεκεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση neskisamos@gmail.com, στο τηλέφωνο 2822022772 ή μπορούν να επισκεφθούν τη διεύθυνση: Περίδου 8 β΄ όροφος.

Η πραγματοποίηση του διαγωνισμού προϋποθέτει τη συμμετοχή τουλάχιστον 20 επιχειρήσεων, διαφορετικά η δράση δεν θα υλοποιηθεί.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΝΕΣΚ: «Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την εικόνα της αγοράς της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής μας, να γίνει πιο λαμπερή και γιορτινή. Δημιουργώντας ένα φιλικό και εορταστικό κλίμα στα μαγαζιά μας , προσελκύουμε  περισσότερους καταναλωτές να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους  στις γιορτές. Επίσης επιδρά θετικά στην ψυχολογία όλων μας».

Μοιραστείτε την είδηση