Χανιά | στον Καλογερή οι έμποροι αυτοκινήτων – προβλήματα και λύσεις

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νικόλαο Καλογερή επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, στο γραφείο του στην ντιπεριφέρεια Χανίων, εκπρόσωποι του κλάδου των Εμπόρων Αυτοκινήτων, για να του εκθέσουν τα προβλήματα και τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η Κοινότητα, λόγω της ασθένειας covid – 19.

Ο Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή όλα όσα του εξέθεσαν και δεσμεύτηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να στηριχθεί ο κλάδος τους, καθώς η στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου του τόπου μας και των εργαζομένων στις τοπικές επιχειρήσεις αποτελεί βασική μέριμνα της Π.Ε. Χανίων.

Τέλος τους διαβεβαίωσε ότι η στήριξη της Υπηρεσίας Μεταφορών & Επικοινωνιών είναι προτεραιότητα της Περιφέρειας, ενώ τους ανέφερε για συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον με σκοπό την βελτίωση παροχής των προσφερόμενων υπηρεσιών, που όπως επιβεβαιώθηκε από όλους, βρίσκεται σήμερα σε καλό επίπεδο, κυρίως χάρη στην εργατικότητα και ευσυνειδησία των εργαζομένων.

Μοιραστείτε την είδηση

Χρηστάλλα Κακαβελάκη

biskotto.gr

Χρηστάλλα Κακαβελάκη έχει δημοσιεύσει 25187 άρθρα. Δείτε όλα τα άρθρα του συντάκτη Χρηστάλλα Κακαβελάκη